Evan Lynnerup – Torsdag den 13. juni kl. 18.00

Evan Lynnerup – Torsdag den 13. juni kl. 18.00

Torsdag den 13. juni kl. 18 er byrådspolitikeren fra Venstre i studiet i udsendelsesrækken ”Ude & Hjemme med en Byrådspolitiker”
med Leif Druedahl som studieværten
Målet med denne udsendelsesrække er at møde personen bag politikeren. Af den grund har hver af de inviterede politikere mulighed for at tage et familiemedlem i udsendelsen
Evan Lynnerup valgt at tage datteren Line med i studiet.
Hver har de medbragt noget af den musik, som de holder mest af.
Evan Lynnerup er byrådsmedlem i Roskilde Kommune for partiet Venstre. Han er i dag medlem af Kultur- og Idrætsudvalget.
Evan Lynnerup er også regionsrådsmedlem i Region Sjælland. De politiske udvalg er han medlem af er: Udvalget for erhverv, innovation, uddannelse og grøn omstilling samt
Udvalget for Femern Bælt, Greater Copenhagen og internationalt samarbejde.
Evan Lynnerup er mangeårig Venstremand. Han blev valgt til kommunalbestyrelsen første gang i 1994 i den daværende Gundsø Kommune, og fra 2002 til 2007 var han borgmester i Gundsø Kommune. Siden da har han været medlem af kommunalbestyrelsen i Roskilde Kommune og fra 2013 også regionsrådsmedlem. I sit politiske liv har han bl.a. arbejdet for bedre sundhedspleje og flere arbejdspladser i region og kommune.
Evan Lynnerup er bankuddannet, og ved siden af sit politiske virke har han i mange år bl.a. været finansrådgiver og filialchef ved Sparekassen SDS og Jyske Bank. Han arbejder i dag som selvstændig erhvervskonsulent, ligesom han bestyrer Helmer Lynnerups Fond, og han er medlem af flere bestyrelser bl.a. for Fonden Gimle.
Evan Lynnerup bor i Jyllinge på Midtsjælland. Han er gift og har to børn, hvoraf den ene – Line Lynnerup – stiller op for Venstre i Ringsted Kommune.
Udsendelsen genudsendes torsdag den 4. juli kl. 19 samt lørdag den 6. juli kl. 14
Lyt: www.dampradioen.dk