Lørdag den 21. april kl. 15.00 – Michael Learns To Rock

Lørdag den 21. april kl. 15.00 – Michael Learns To Rock

Michael Learns To Rock, ofte blot omtalt som MLTR, er et dansk soft rock-band.

Bandet blev dannet i Århus i 1988 af sanger og keyboardspiller Jascha Richter , trommeslager Kåre Wanscher , guitarist Mikkel Lentz og bassist Søren Madsen. I 2000 forlod Madsen gruppen for at forfølge en solokarriere, men bandet har fortsat med at udgive albums som et tremandsband.

Michael Learns to Rock er kendt i Europa, og er især meget populære i Asien hvor mange af deres albums har solgt guld og platin, hvilket gør dem til det bedst sælgende danske band i Asien nogensinde. Gruppen har solgt 10 millioner albums på verdensplan. Ifølge Jascha Ricther skyldes gruppens succes at teksterne er nemme at relatere til, og at musikken er båret af en stærk melodi.

MLTR når som det første band live ud til et globalt publikum, med lyd og billede igennem den smartphone baserede app Subcell den 11. august 2013. Begivenheden markerer samtidigt bandets 25 års jubiliæm, som fejres under bøgetræerne på Skanderborg Smukfest festival.