Michael Kratz – Mandag den 6. August kl. 18.00

Michael Kratz – Mandag den 6. August kl. 18.00

Michael Kratz er en dansk sanger, sangskriver, trommeslager og guitarist. Hans musik er i AOR/WestCoast genren og er mere kendt i udlandet, end i hjemlandet Danmark.

Før sin solokarriere var Michael Kratz trommeslager for en lang række danske solister og bands. Her i blandt: Birthe Kjær, Kandis, Kjeld & Hilda, The Donkeys, Dario Campeotto, Bjørn Tidmand, Jodle Birge, Richard Ragnvald, Kirsten & Søren, Dorthe Kollo, Bjørn Hansen, Tommy Seebach m.fl.

Michael Kratz startede sin musikalske karriere i 1980, hvor han blev optaget, som det første medlem, i Vildbjerg Garden. Han var medlem af Vildbjerg Garden frem til 1985.

I 1985 dannede Michael Kratz (trommer) sammen med Brian Lauridsen (vokal), Rehne Bank (bas), Allan Ringgaard (keyboards), Henrik Bank (keyboards) og Janus Bechmann (guitar) (senere og nuværende guitarist hos Ester Brohus) bandet Way Up. Way Up blev opløst i 1992, umiddelbart efter bandet havde vundet en pladekontrakt i en talent konkurrence. Pladen blev aldrig realiseret.

Efter Way Up kom Michael med i et nyetableret band ”Main Event” som bestod af Axl Møbius (guitar), Rene Bager Hansen (guitar) og Jan Nielsen (bas). Stilen var fusion og symfonisk instrumental rock. Bandet vandt nogle talent konkurrencer og varmede, ved en enkelt lejlighed, op for Kim Larsen. Main Event stoppede efter bassisten, Jan Nielsen, blev dræbt i en trafikulykke.

I 1996 medvirkede Michael Kratz på Jann Guldhammer’s album “Debut”. En dansksproget WestCoast plade, indspillet i Hot Sound på Fyn og udgivet af Joker Records