Kim Greiner – Lørdag den 10. November kl. 18.00

Kim Greiner – Lørdag den 10. November kl. 18.00

Min nye bog “Bumletog fra Borup til Singapore” er en rejse hen over landjorden gennem 13 lande og med stop 27 forskellige steder. Undervejs fortælles der lidt historie og historier om de mange strabadser, de rejsende kommer ud for – ofte på en humoristisk facon. Rejsen har været rejsens mål, og bogen er både informativ og særdeles underholdende.

Bogen udgives på forlaget Mellemgaard og er med kort og billeder på 522 sider.

Redaktør Jens Eichler Lorenzen fra Forlaget Mellemgaard skrev nedenstående efter at jeg havde sendt manuskriptet til dem:

Hold da op en rejse! Jeg har bare lyst til at lukke computeren og stige på toget. Det er en glimrende idé med en rejsebog, der dækker en lang række stationer mellem Danmark og Singapore, selvom det måske er de færreste, der tilbagelægger hele rejsen selv. Man kan nemlig bruge bogen på flere måder. Man kan læse den som en god, gammeldags rejseskildring og opleve verden hjemme i lænestolen, men man kan også bruge enkeltdele af den og læse de afsnit, man har brug for på sin rejse, fx til Baltikum.

Manuskriptet er foruden at være underholdende også særdeles informativt. Jeg kan godt lide, at du veksler mellem personlige oplevelser og oplysende partier, der fortæller nogle væsentlige ting om stederne – ofte på en anekdotisk facon. Du er en fremragende fortæller, der ubesværet formidler dine oplevelser og forstår at holde din læser vågen. Det er ikke altid så nemt at gøre egne rejse- oplevelser vedkommende for andre, men du kan den svære diciplin, og det har måske noget at gøre med dit virke som foredragsholder, der lærer en, hvordan man fastholder publikums opmærksomhed.

Der er kort sagt tale om en meget fin og veludført rejsebog, så konklusionen er, at forlaget med fornøjelse vil indgå et samarbejde om ar få manusskriptet udgivet.