Flemming Krøll – Lørdag den 8. December kl. 15.00

Flemming Krøll – Lørdag den 8. December kl. 15.00

Flemming Krøll er en dansk skuespiller, sanger, revydirektør og entertainer.

Han blev kendt fra Musikalske venner på DR-TV i 1973 og debuterede med en lp året efter. Flemming Krøll har bl.a. været tilknyttet Amagerscenen, ABC-Teatret, Gentoftescenen og Folketeatret som skuespiller. Fra 1985 har han stået i spidsen for flere revyer; først Nykøbing F. Revyen, fra 1995 Rottefælden i Svendborg og fra 1999 atter Nykøbing F. Revyen, hvor han i 2014 havde han 25 års jubilæum. I 2010 opretter Flemming Krøll DK Turné-Teater sammen med Flemming Jensen og Leif Maibom. De senere år har han desuden lagt stemme til flere animationsfilm, bl.a. Rejsen til Saturn.

Flemming Krøll er frimurer. Han meldte sig ind i foreningen Den Danske Frimurerorden den 9. november 1990.