Lucifer – Tirsdag den 15. Januar kl. 21.00

Lucifer – Tirsdag den 15. Januar kl. 21.00

Medlemmerne i heavy/doom/rock-bandet Lucifer kommer fra både Sverige og Tyskland men er alle bosat i sverige.
Lucifer skabte en signifikant buzz allerede første gang, de stod på scenen i begyndelsen af 2015 med deres debut-7’’ Anubis. Herefter fulgte et længe ventet debutalbum, ‘Lucifer I’, der ligesom deres 7’’ blev udgivet på Rise Over Records.

‘Lucifer I’, der er skrevet af Johanna Sadonis og den tidligere Cathedral guitarist Gaz Jennings, tændte en flammende brand for bandet og skabte en bølge af global medieomtale. Bandet landede i den periode også en eftertragtet forside hos den amerikanske heavy metal-bibel ”Decibel Magazine”. En drømme-start for et nyudklækket band. Lucifer har siden turneret massivt i både USA og Europa.

Nicke Andersson fra bl.a. Hellacopters, Emperial State Electric og Entombed har været med til at lave Lucifers nye album “Lucifer II” og er også med bag trommerne live når bandet i forbindelse med release rejser rundt i Europa.
Lucifers nye album udkommer til maj 2018, og i den forbindelse lægger det hårdtslående og hårdtarbejdende hold vejen forbi Loppen.

Live lineup:
Johanna Sadonis
Nicke Andersson
Robin Tidebrink
Martin Nordin
Alexander Mayr