Christian Lønstrup – Onsdag den 06. Februar kl. 19.00

Christian Lønstrup – Onsdag den 06. Februar kl. 19.00

Christian Lønstrup (født 4. april 1971) er en dansk tidligere fodboldspiller og nuværende cheftræner for klubben FC Roskilde.
Han spillede 253 kampe som midtbanespiller for FC København, med hvem han vandt fire danmarksmesterskaber. Han spillede i en periode for den italienske klub Cagliari. Han spillede tre kampe og scorede ét mål for Danmarks nationale U21-fodboldhold i 1991.

Christian Lønstrup blev talenttræner i B93 og senere assistenttræner i både FC Helsingør og AB. Derudover arbejdede han også med spillerforeningen i projektet Arena Spartacus hvor han, sammen med tidligere og nuværende professionelle spillere, træner udsatte børn og unge rundt omkring i landet.
I december 2013 blev det offentliggjort, at Lønstrup var ny træner i FC Helsingør. Han skrev under på en toårig aftale,[10] men forlængede den og fortsatte som træner indtil august 2018.
Som træner i Helsingør medvirkede han til 2 oprykninger, hvor den ene for første gang i klubbens historie førte til en sæson (2017-2018) i Superligaen. Efter nedrykning i sommeren 2018 fortsatte han som træner indtil 23. august, hvor han valgte at fratræde på grund af uenigheder med ledelsen “om spillestil og trupsammensætning.”