Frederikke Bohr – Torsdag den 14. Marts kl. 18.00

Frederikke Bohr – Torsdag den 14. Marts kl. 18.00

Med ‘Sorry (Baby Baby Baby)’ har FREDERIKKE BOHR ladet sig inspirere af 70´ernes lydbillede, hvor hun er gået efter den karakteristiske tætte bandlyd, blæs, masser af kor og et live udtryk. Med et stærkt hold musikere og en ekvilibristisk vokal, sætter hun fokus på sangens fortælling, der udtrykker en stærk blanding af styrke og sårbarhed.

Frederikke Bohr er født i et musikalsk og kreativt miljø begyndte hun fra en tidlig alder med at optræde med både musik og teater med de andre børn i bofællesskabet i Smørumnedre, hvor hendes familie boede, som gik under navnet Mini Christiania.

Som 10 årig blev hun optaget i Det Kgl. Danske Musikkonservatoriums Børne- og Ungdomskor, og gennem en tid optrådte hun på mange scener både i ind- og udland med et varieret klassisk repertoire – senere også som solist.

Efter gymnasietiden startede hun på Rytmisk Musikkonservatorium, men tog orlov og flyttede i stedet til USA, hvor hun studerede musik på Berklee College of Music i Boston.

Mens hun var i Boston kom hun med i konkurrencen om at vinde titlen som månedens vinder af the Massachusetts Solo Artist Awards, præsenteret af det amerikanske booking bureau Bridging the Music. Hun optrådte med sine egne sange og vandt konkurrencen.

Et par år efter, at hun var kommet hjem igen, blev hun færdig som kandidat fra Rytmisk Musikkonservatorium.

De sidste mange år har hun givet koncerter med sit band, både i ind- og udland. Hun har været i New York mange gange for at optræde, bl.a. på The Village Undergrund og Ashford & Simpson’s Sugar Bar.