Kasper Pedersen & Michael Aunsholt – Torsdag den 15. oktober kl. 18:00.

Kasper Pedersen & Michael Aunsholt – Torsdag den 15. oktober kl. 18:00.

2 musikere – Kasper Pedersen & Michael Aunsholt- gæster DampRadioen i udsendelsen: Rundt Om…, med fra Frank Gliese som studieværten

Torsdag den 15. oktober kl. 18:00.

Lyt: www.dampradioen.dk

Anledningen er ny CD fra de 2 musikere.

“Points of Origin” – der sendes på gaden den 1. oktober.

Både Kasper og Michael har igennem årene spillet i mange forskellige konstellationer og i forskellige stilarter, og der har altid været en særligt kreativ gnist, når de to befandt sig i samme rum med et par guitarer.

Da de var i en akustisk guitar trio sammen i 2009, fandt de hurtigt en fælles glæde ved at skrive akustiske guitarnumre i deres egen stil og fandt, at de komplementerede hinanden særligt godt i den kreative proces, som nogle gange kan være en flygtig størrelse.

I årene efter begyndte disse kreative sessioner at udmønte sig i flere og flere færdige kompositioner, og 2020 skulle blive året hvor produktet af deres kreative udfoldelser resulterede i albummet ”Points of Origin”.

Et album hvor håbet er, at lytteren kan engagere sig såvel som bare slappe af og lade sig flyde med.

Det er ønsket, at passionen for musik og venskabet bag tilblivelsen af pladen skinner igennem, og grundlæggende, at andre kan have lige så stor glæde af pladen, som det var at producere den.

Den kreative åre pulserer livligt, og der er således allerede rigeligt med idéer til det næste kreative udbrud fra duoen.

Kaspers rejse ind i musikken tog rigtig fart, da han som 10-årig blev introduceret til bands fra Heavy Metal-genren, herunder Metallica og Iron Maiden.

Han blev draget af musikkens energi, de farverige omslag og mærkede øjeblikkeligt, at musikken ramte et eller andet i ham,

som han som barn ikke kunne definere, men fandt utroligt interessant.

Han havde den gang tilgang til flere instrumenter hjemme,

og øjnede hurtigt endnu flere muligheder for at interagere med musikken, ved at lære at spille et instrument.

Valget faldt hurtigt på guitaren som det primære instrument, og som 11-årig begyndte han at arbejde fast med guitaren og tage undervisning.

Guitaren har været med ham lige siden og affødt et væld af musikalske oplevelser, både i diverse mindre bands såvel som spontane

Michael blev som 7-årig introduceret til live-pladen ”Kiss Alive II”, som øjeblikkeligt igangsatte hans interesse for musik.

Et par år senere fik han en guitar i hænderne, og begyndte hos en guitarlærer, som viste ham de første par akkorder.

Alt dette var i 80’erne, hvor guitarhelte såsom Steve Vai, Paul Gilbert, Yngwie Malmsteen og Vinnie Moore var på vej frem,

og straks efter gik han selv i gang med at bestige det bjerg det var, at mestre de avancerede teknikker og øvelser der lå til grund for denne virtuose spillestil, som grundlæggende byggede på klassisk musik

Det er en rejse, der også har ladet ham krydse veje med hans gode ven, Kasper, hvor de sammen begiver sig ud på et større kreativt eventyr, hvoraf første resultat af dette har mundet ud i pladen ”Points of Origin.

Lyt og bedøm!