Kira Martini og Sahra da Silva – Lørdag den 5. september kl. 21.00

Kira Martini og Sahra da Silva – Lørdag den 5. september kl. 21.00

2 meget musikalske kvinder er gæster i udsendelsen: ”Hos Vilhelm”
som vi sender:
Lørdag den 5. september kl. 21 – 23 med Thomas Vilhelm som studieværten.
Det drejer sig om Kira Martini og Sahra da Silva.

Lyt DampRadioen:
www.dampradioen.dk på alle webbrowsere undtaget Google Chrome
eller lyt:
My Tuner på computer:
https://mytuner-radio.com/radio/roskilde-dampradio-469692/

Den 31-årige sangerinde Kira Martini hører til de jazzkunstnere, der kan og vil mange ting – men hun er sig selv hele vejen.
Med sin fine stemme og engagement er hun kvinden, der leverer en musikoplevelse, hvor også variationerne bidrager til et smukt og helstøbt resultat.
Hun synger i eget band med en række herligt håndplukkede musikere:
Pianisten Mads Søndergaard, bassisten Joel Illerhag, trommeslageren Morten Ærø og trompetisten Peter Marott, og dertil de to livbekræftigende veteraner, klarinetisten Elith “Nulle” Nykjær og basunisten Ole “Fessor” Lindgreen.
Den anden gæst i udsendelsen er den københavnske sangerinde Sahra da Silva, hvis musikalske karriere hidtil har været alsidig. Mangen en musikgenre har hun snuset til.
Hendes indspilninger indikerer, at hun primært er orienteret mod bluesen, men hun har forskellige fikspunkter, der tegner et godt billede af Sahra da Silvas musikalske identitet: blues, soul, funk og jazz.
Sahra da Silvas band består af førsteklasses musikere fra den københavnske blues- og jazzscene: Alain Apaloo på guitar, Lars Emil Riis på Hammondorgel og klaver, Matthias Petri på kontrabas og Andreas Svendsen på trommer.
Sahra da Silva er en teknisk formidabel sangerinde, og hun holder det stilfuldt nok til, at hun kan imponere, da det er en kunst at ramme balancen mellem ”stilfuldt” og ”råt”.
Hun kan parre jazzens elegance med saftig bluesenergi på en særdeles vellykkede måde.
Med Sahra da Silvas overlegen sang og charmerende stemmeklang træder hun i karakter som en kunstner, der på sjælden vis kan kombinere det funky, det rå og det sjælfulde.
Med denne omtale er der ingen tvivl om, at den musikalske kvalitet i den grad er i højsædet, når Thomas Vilhelm åbner dørene op til endnu en ny udgave af programmet ”Hos Vilhelm”.
Lyt med – der er råcreme til begge øregangene.