Lars Hannibal – Lørdag den 14. September kl. 14.00

Lars Hannibal – Lørdag den 14. September kl. 14.00

Lars Hannibal præsenterer ny CD med Michala Petri.
Lyt: www.dampradioen.dk
Lars Hannibal vil i udsendelsen “Rundt Om” med Frank Gliese som udsendelsens studievært præsentere en ny CD, som hans mange årig musikalske ven Michela Petri har udgivet inden for en helt ny musikgenre, som hun ikke tidligere har arbejdet med.

Den verdens kendte klassiske fløjtenist, Michala Petri fører med ny CD ” Brasilianske Landskaber” os ud på en ny musikalsk rejse.
Med på hendes musikalske side er der to spændende musikere inden for deres områder: Den unge guitarist og komponist Daniel Murray og den prisvindende perkussionist / komponist Marilyn Mazur. Murray er et vidunderbarn inden for guitarspillet og har etableret sig i en ung alder som både en mesterlig fortolker af brasiliansk musik og som en førende stemme på den moderne brasilianske musikscene. Marilyn Mazur har modtaget adskillige jazzpriser, turneret i adskillige år med Miles Davis og har en stor erfaring inden for mange musikalske felter. Med hendes ekstraordinære opfindsomhed ved brug af mange former for slagtøj, farver hun musikken i lydlandskaber, lige fra subtile nuancer til høj energi, hvilket matcher de to andre instrumenter perfekt. Lyt: www.dampradioen.dk.