Mette Marckmann – Mandag den 8. kl. 18.00

Mette Marckmann – Mandag den 8. kl. 18.00

I øjeblikket rejser Mette landet rundt sammen med LARS KNUTZON, LANE LIND OG LASSE SCHMIDT med forestillingen “Glemmer Du” Turneen varer til sidst i marts.

I sensommeren kan man opleve Mette på Holbæk Teater i forestillingen “Prins Valiant” og i sept og oktober i Randers Revyen sammen med Tom Jensen, Lone Rødbroe og John Batz.

Trilleband og Mette Marckmann har spillet et par fantastiske koncerter i efteråret 2018. Bl.a. i Århus Musikhus og på Krudttønden.

Kommende koncerter:

7.3. Fakse Ladeplads

10.3. Borup Kino

10.10. Halkær Kro

11.10. Turbinen, Randers

24.10. Skanderborg Kulturhus

“Måske Ku Vi” spillede på Liva og på turne i januar og februar 2018 og her er et par anmeldelser:

Henrik Palle (Politiken) skrev bl.a. :”…vi får en modig, øm og nedtonet “Stille før Storm” – det er imponerende flot af Mette Marckmann, at hun går ombord i en sang, der så entydigt er en kærlighedserklæring til en bestemt kvinde og dennes stemme, sangerinden Lis Sørensen. Hun klarer pynten, hvilket er imponerende…..”

“….det er teater til tiden….”

Scenekanten.com skrev: “…..Stilhed kan give kuldegysninger og især Mette Marckmann er god til det. Hun er virkelig dygtig til at få hjerter til at banke. Jeg kan desuden forsikre dig om, at du aldrig har hørt hendes version af ’Den lille malkeko’ før. Det er virkelig en lille genistreg. Svøbt i dannebrog erobrer hun scenen.”