Mikey Pless – Tirsdag den 21. januar kl 20.00

Mikey Pless – Tirsdag den 21. januar kl 20.00

I udsendelsen: 78’ere Ønskekoncerten med Leif Druedahl som udsendelsens vært.

Lyt: www.dampradioen.dk
Han vil spille noget af den lidt ældre musik indspillet på de gode gamle lak plader fra Leif’s store samlingen på mere end 100.000.
Mickey Pless vil ind mellem numrene fortælle lidt om sit liv som musiker, kapelmester og nu også som direktør for Nykøbing Falster revyen.
I 28 år har Flemming Krøll ellers stået i spidsen for revyen på Falster, men tiden er kommet til at give stafetten videre. Derfor har skuespilleren Pernille Schrøder & Kapelmester Mickey Pless overtaget roret og er blevet udnævnt til de nye direktører for landets 2. største sommerrevy”.
Mickey Pless er født og opvokset i Skovlunde.
Han havde fra barnsben lidt svært ved at sidde stille i skolen, fordi han allerede dengang var kreativ og havde meget energi. Men det var musikken der trak.
I hjemmet er han vokset op med de gode gamle danske evergreens.
Faren spillede på et elorgel. Mickey kunne ikke læse noder, men han hørte blot faren spille, og Mickey havde et særligt musik-øre.
Derefter tog det ham ikke lang efter før han selv kunne gøre kunsten efter.
Hans allerførste job var at spille til et bryllup.
Da var han bare var 11 år.
Mickey er som sagt opvokset i Skovlunde og ikke langt derfra boede Hilda og Keld Heick.
Og som 11 årig cyklede Mickey over til dem og afleverede et demobånd han selv havde produceret.
Han fik meget ros og de sagde rent ud, at han bare skulle fortsætte med at spille musik.
Som ganske ung fik han et job på TV1 Produktion, som den gang var ejet af Johnny Reimar.
Mikey arbejdede i starten som runner.
Men en dag var musikeren på settet blevet syg. Mickey tog fat i produceren og sagde, at han da godt kunne overtage musikerens plads. Produceren var frisk og i et split sekund efter var Mikey Pless ansat som musiker.
Og siden den dag har det ene job afløst det andet med stadig flere kontakter i branchen og har i dag arbejdet sammen med mange forskellige kunstnere gennem tiden som f.eks. Kirsten Siggaard og Birthe Kjær og mange mange andre. I 2019 havde Mickey 52 forestillinger på en landsdækkende turné sammen med Dario Campeotto, der turnerede med sit 60 års jubilæumsshow og Dario fejrede samtidig sin 80 års fødselsdag på touren. Og i foråret 2020 turnerer han rundt med Birthe Kjær på en senior turné.