Musikeneren Terese Skovhus – lørdag den 4. juni kl. 19.00

Musikeneren Terese Skovhus – lørdag den 4. juni kl. 19.00

Gæsten i udsendelsen: Elektroland Special, som vi sender lørdag den 4. juni kl. 19, har besøg af musikeneren Terese Skovhus.

Lyt: www.dampradioen.dk

TERESE er det danske sprog med dansesko på.

Bag musikken står den 31-årige sanger og sangskriver Terese Skovhus, med et inderligt ønske om at lave soundtrack’et til din næste privatfest.

Det er skamløst catchy melodier, rørende ligetil, lige fra hjertet og ikke til at få af hjernen, når du først har danset med TERESE.

I september 2019 udkom TERESE’s debut EP FANTASY, produceret i samarbejde med Mads Brinch, som også producerer for kunstnere som Bisse, Folkeklubben m.m.

EP’ens gennemgående tema er usikkerhed.

At være usikker på hvem man er, om man slår til, at være sårbar i forelskelsen, som endnu ikke er gengældt, eller vakle i troen på, hvad man kan.

Teksterne er ligefremme og ærlige men holder poesien i sin enkelhed.

Opfordringen lyder: Du må gerne kunne spejle dig i Terese’s sange.

TERESE fik også en plads i dette års KarriereKanonen, og efter en semifinalekoncert i DR koncerthuset’s Studie 2, har hun sikret sig en finale- plads til sommer.

TERESE har hentet god liveerfaring i forskellige koncertformater bl.a. på Summer In The City Festival, ORA-projektet AuditionDays samt en selv-organiseret kollektiv-turne rundt i Danmark. Debut. EP’en FANTASY er udgivet på streaming og vinyl via DME, og hun arbejder med næste udgivelse – et fuldlængde album.