Pernille Schrøder – Lørdag den 17. april kl. 17.00

Pernille Schrøder – Lørdag den 17. april kl. 17.00

Skuespilleren Pernille Schrøder gæster DampRadion i udsendelsen 78’ere ØnskeKoncerten med Leif Druedahl som studieværten,

hvor hun vil præsentere noget af den lidt ældre musik, som hun sætter pris på at lytte til eller lade sig inspirere af.

Lørdag den 17. april kl. 17

Lyt: www.dampradioen.dk

Pernille Schrøder er som skuespiller især kendt som revyskuespiller, men hun har også spillet andre teaterformer og medvirket i en lang række film og tv-produktioner.

Pernille Schrøder er selvlært som skuespiller og indledte sin karriere i underholdningsverdenen som sangerinde i forskellige orkestre samt i Studenterrevyen i København i 1980’erne.

Revyengagementerne fortsatte i Brændegårdshaven ved Svaneke i 1990 og senere i Asserbo i Sandkroens Sommerrevy i 1993,

fulgt af Græsted Revyen de følgende to år.

Hendes teaterdebut kom i 1998, hvor hun medvirkede i stykket Rigtige Piger ta’r Penge For Det på Nørrebros Teater.

Siden har hun spillet på en række københavnske scener, ofte i komiske og/eller musikalske opsætninger.

Således har hun spillet med i Det Ny Teaters opsætning af Cats i 2003 og andre musicals som Chicago, Mød mig på Cassiopeia og Mamma Mia!, lige som hun har spillet cabaret.

Hendes revykarriere har efter de første år omfattet syv år i Cirkusrevyen fra 1997, hvorfra hun i 1998 blev kåret som årets revykunstnere, samt et par år i Nykøbing F. Revyen, og i de senere år Tobakskuller i Esbjerg.

På film har Pernille Schrøder blandt andet spillet Puk i Askepop – the movie og Vivi i tv-serien Kaos i opgangen på TV3 i 1997.

På det seneste har Schrøder genoptaget at tage ud og optræde som sanger i orkester, og hun har samlet nogle musikere i Schrøders Showtime Band.

Hun har også en enkelt sæson været revydirektør for Nykøbing F.

Men efter en succesfuld første sæson i direktørstolen – og på scenen i Nykøbing F. Revyen – har Pernille Schrøder og Mickey Pless besluttet ikke længere at dele posten som direktør.

Pernille Schrøder forlader direktionen og fortsætter næste sæson på scenen som skuespiller, mens Mickey Pless bliver enedirektør.