Rasmus Bosse – Lørdag den 20. februar kl. 15.00

Rasmus Bosse – Lørdag den 20. februar kl. 15.00

Rasmus Bosse gæster DampRadioen i udsendelsen MusikPortrættet med Robin Cox som studieværten

Lyt: www.dampradioen.dk

Lørdag den 20. februar kl. 15

‘Solbrændt i hjertet’ er titlen på Rasmus Bosses nye single.

Den handler om kærligheden mellem to venner,

der kaster sig ud i et seksuelt forhold.

Til et ‘Friendship with benefits’, som det hedder sig på moderne Grindr-dansk.

Sangen er baseret på Rasmus Bosse egne oplevelser fra sin ungdom.

“Solbrændt i hjertet er en melankolsk fortælling om en svær kærlighedshistorie fra Rasmus’ midttyvere, hvor han havde en lang affære med en god ven af samme køn.

Sangen er samtidig en hyldest til Nørrebros mangfoldighed og sensommerens smukke København.

Rasmus Bosse er måske endnu ikke så kendt blandt det bredere publikum, men ser man godt efter i rulleteksterne og på bagsiderne af kendte danske musikeres albums, finder man ham ofte.

I mere end 20 år har han arbejdet i musikbranchen som arrangør, producer og sangskriver og står nu midt i livet med en tilpas stor portion oplevelser, som han har haft lyst til at fortælle om.

Sangene er først og fremmest hans egne historier, men også ting som, selvom de er sket på afstand, har gjort stærke personlige indtryk på ham – og uanset hvad livet byder på af op- og nedture, har musikken en enestående evne til at formidle fortællingerne på en måde som intet andet kan.

I dag arbejder Rasmus Bosse fra sit eget studie i Vanløse, og på referencelisten står kendte danske navne som L.O.C, Aura Dione, Lars H.U.G, Quadron, Mø, Pernille Rosendal, Allan Olsen, Søs Fenger, Rasmus Seebach og Ankerstjerne.

Udover det har den mangfoldige musiker orkestreret filmmusik til blandt andet Stieg Larsson trilogien.

Rasmus Bosse, ejer af Story-Music ApS der laver musikproduktioner til film.

Han har bl.a. skrevet musikken til DR´s Julekalender 2017, Labans Jul, samt til flere kortfilm, dokumentarfilm, teaterforestillinger, jingles, tv, radio og net reklamer, samt diverse udgivelser.

Udover det har han været orkestrator og arrangør på mere end 20 spillefilm og tv serier. Heriblandt har han orkestreret Stieg Larssons “Millenium”-trilogi, “Dirch”, og den

norske film “Headhunter” efter romanen af Jo Nesbø.

Af artister han har arrangeret for kan nævnes: MØ, Aura, L.O.C., Quadron, Pernille Rosendal, Bent Fabricius-Bjerre, Lars HUG, Allan Olsen, Rasmus Seebach, Søs Fenger, Peter AG, Sigurd Barret, Sinne Eeg, Louise Fribo, Susanne Elmark, Bo Skovhus, Maria Lucia, Halfdan E, Søren Hyldgaard, Jeppe Kaas og Frans Bak.

Orkestre han har arrangeret for: DR Symfoniorkestret, DR Underholdningsorkestret, DR Big Band, DR´s kor Sjællands, Odense, Århus, Ålborg og Sønderjyllands symfoniorkester. Det kongelige kapel, Århus Operakor, Livgarden, Prinsens og Slesvigske Musikkorps. Samt en lang

række internationale orkestre.

Han har holdt kurser og workshops for bl.a KODA og Dansk Musikerforbund i følgende: Sibelius nodeskrivning, komposition, symfoniorkesterarrangement.

Syddansk musikkonservatorium og skuespillerskole, filmlinjen.

Rytmisk musikkonservatorium, komposition og arrangement.

Køge MGK, filmkomposition.

2014-2015 var han kapelmester og saxofonist for L.O.C efterår og sommer tour.

Han er uddannet saxofonist, komposition og arrangement på rytmisk linje Vestjyskmusikkonservatorium

og gennemført diplomuddannelse i filmkomposition Vestjyskmusikkonservatorium, samt Innovative Music Management