Sangeren Lalou – Torsdag den 18. marts kl. 20.00

Sangeren Lalou – Torsdag den 18. marts kl. 20.00

Sangeren Lalou gæster DampRadioen:

Torsdag den 18. marts kl. 20 i udsendelsen:

Ugens Skive med Robin Cox som studieværten.

Lyt: www.dampradioen.dk

Anledningen til besøget er, at den dansk/tyske singer songwriter Lalou alias Steffie Kristensen nu er klar med et helt nyt album med titlen ”Secret Smiles”, der er en spicy samling af meditative popsange med sydlandske rytmer og spor af jazz.

Startskuddet til albummet bliver singlen “Love Conquers All” produceret i et samarbejde med nogle af landets dygtigste musikere heriblandt den tidligere DMA nominerede percussionist Ayi Solomon, som faldt for hendes musik, da de to tilfældigt mødtes på en songwriter Wwrkshop med Brett Perkins, hvor de spillede nogle af deres egne kompositioner for hinanden.

Og det varede ikke længe, før de blev enige om at begynde et samarbejde.

Få uger efter var de i gang med at indspille, og nu planlægger Lalou og Ayi Solomon live koncerter sammen, når verden igen bliver lidt mere åben, og coronapandemien slipper sit tag.

Albummet er produceret i samarbejde med producer Keld Andersen, der også er guitarist, og på kontrabas bidrager multiinstrumentalisten Charlie Johansson kreativt til at fuldende kompositionerne.

Men Lalous projekt Live bygger på et samarbejde med flere musikere.

Hun har blandt andet indledt et samarbejde med guitaristen Jens Vestermark, som for nylig har optrådt som solist med Odense Symfoniorkester, og den 5 dobbelte DMA-vinder Søren Lund på kontrabas, som gerne bevæger sig rundt i jazzens improvisatoriske univers.

Selvom Lalou er af nordeuropæisk oprindelse, har hun fundet meget af inspirationen til sin musik på den lille kanariske ø, La Gomera, hvor hun har tilbragt mange timer på stranden med guitaren, lyttet til naturens lyde og endda sovet i hulerne i bjergene for at mærke musikken, som naturen leverede – døgnet rundt!

Da Lalou ved et tilfælde rendte ind i en flok farverige hippier på øen for over 20 år siden, drømte hun ikke om, at det ville blive starten på en tilbagevendende rejse til La Gomera de næste 20 år, hvor musikalske venskaber for livet blev knyttet, og hvor både øens præg af spansk og afrikansk kultur og den tropiske natur ville danne den største inspirationskilde for den kommende musik, hun ville skrive.

Musikken har været undervejs i mange år.

Men nu ser den dagens lys, som her med den nye single – ”Love Conquers All”.

Nummeret udgives som optakt til Lalous album “Secret Smiles”.

Man kan glæde sig til en hel perlerække af sange, som er meget forskellige musikalske og dog alligevel alle udspringer af den samme inspirationskilde og har det samme budskab:

Vær tro mod den, du er, lev dine drømme, åbn dine øjne for verdens smukke mangfoldighed!

Det er også det, albumtitlen “Secret Smiles” refererer til.

Nemlig at kunne smile bag alle de tårer, livet nogle gange giver os og vide, at intet kun er sort, men at der altid er håb!

Lyt med og kom med på Lalou’s musikalske rejse