Sangeren Naja Rosa – Lørdag den 24. september kl. 14:30

Sangeren Naja Rosa – Lørdag den 24. september kl. 14:30

Gæsten i denne udgave af udsendelsen, Rundt Om….,er sangeren og sangskriveren Naja Rosa, der netop nu er aktuel med nyt CD album: Closer to the Sun.
Frank Gliese er studieværten og producenten,

Lyt: Lørdag den 24. september kl. 14:30.

Lyt: www.dampradioen.dk

Det nye album er dragende tusmørke pop, som tager lytteren med ud på en hypnotiserende rejse.

Der er gået 7 år siden Naja Rosa udgav sit seneste kritikerroste og prisvindende album “These Are The Times” fra pladeselskabet Universal Music.

Meget er sket siden.

Naja har turneret intensivt i DK og udland med sit andet band The Savage Rose, på scener som Roskilde Festival’s Orange Scene, KB Hallen, Det Kgl Teater og Operaen.

Hun har komponeret, indspillet og produceret, og modtog sammen med bandet i 2020 DMA’s ærespris.

På den personlige side har Naja Rosa også mærket livet’s udvikling.

Hun er flyttet tilbage til DK efter at have boet halvdelen af sit liv i USA, mistet sin svigerfar, og midt i Corona tiden født en datter som allerede nu er med på landevejene, på scenerne og i studierne.

Naja Rosa er nu klar med en ny og personlig plade “Closer To The Sun” som udkom i august 2022 på familiens nye pladeselskab, South Harbour Records og i samarbejde med Target Group som distribuerer pladen.

Sangene er skrevet og indspillet sammen med Najas kæreste trommeslageren Anders Holm fra The Savage Rose, over denne 7 års periode, rundt omkring i verden, hvor de er kommet frem; New York, Los Angeles, Puerto Rico og musikken er endt med at finde hjem i et lille studie på Vesterbro, i samarbejde med den internationalt anerkendte producer/musiker Brian Batz fra bandene: Sleep Party People, Trentemøller, Luster mv.

Naja Rosa Koppel, kendt som Naja Rosa, og er årgang 1980 er både sanger og sangskriver, datter af Thomas og Annisette Koppel, der er vokset op i Sydhavnen i København og Los Angeles i USA.

Naja Rosa sang i mange år kor i Savage Rose og bidrog med to sange på Universal Daughter fra 2007, den første CD, Savage Rose udsendte efter Thomas Koppels død.

I 2008 udgav hun foto- og mindebogen: “Til min far – mine billeder og rejser”