Sangeren Stig Skovlind – Lørdag den 17. september kl. 17.30

Sangeren Stig Skovlind – Lørdag den 17. september kl. 17.30

Gæsten i denne uges udgave af Ugens Skive er sangeren Stig Skovlind.
Lyt: Lørdag den 17. september kl. 17.30
Lyt: www.dampradioen.dk

Anledningen til besøget er ny EP fra kunstneren:
“Nattog til Havana”

Tag med på min eventyrlige musikalske rejse og oplev en lille forsmag på alle 5 sangen.
Livet er en blandet landhandel, fest og farver, drømme, eventyr mixet med skygger, tårer og længsel.
Stig tager dig med igennem landskabet med håb og eventyrlyst som drømmebenzin…

Han er kendt for sin lyttelækre og rytmisk velfunderede pop, der ligger sig lunt i mellemrummet mellem Bo Kaspers Orkester og Paul Simon.
De første par album var på engelsk, men de to seneste to og EP’en nu har været på dansk.

Hans kunster-mantra er nu “Danske sange fra hele verden” – mao, afro-cubansk, og syd-afrikansk inspireret musik, tilsat lune pop-korn og eftertænksomme nærværende tekster.
På hans nye EP fortsætter han på dansk, også selvom det hele omkredser en lang og omtumlet rejse til Cuba i kærlighedens navn.

Hans ture frem og tilbage til Cuba – midt i en Corona tid – blev ikke bare til fem nye sange, men også til en TV-udsendelse i serien “Grænseløs kærlighed”, der aktuelt kan ses på Kanal 5.

Kærligheden holdt ikke, men det gør til gengæld de fem numre, der alle har fået et godt skud cubansk sanselighed tilsat i udtrykket, og generelt emmer af glød, glæde og ærlighed.

Fem sange om den kærlighed der brændte, og i den grad bragte ham ud af fatning og ikke mindst betød et farvel til vanetænkningen og tryghedsnarkomanien i hans liv.

Han følger EP’en op med koncerter og musiske foredrag om de lektier han har lært af mødet med Leinis, cubanske musikere og en helt anderledes rytmefyldt hverdag.