Stephan Grabowski – Torsdag den 7. oktober kl. 19:30

Stephan Grabowski – Torsdag den 7. oktober kl. 19:30

Torsdag den 7. oktober kl. 19:30 gæster musikeren og forfatteren Stephan Grabowski DampRadioen i udsendelsen: Læserbrevet med Frank Gliese som studieværten.

Anledningen til besøget er, at Stephan Grabowski både har udgivet ny CD med titlen: Elektrisk Sommer og ny bog med titlen: Engle i Cockpit

Engle i mit Cockpit er en personlig beretning om at bygge musikalske broer mellem mennesker på tværs af kulturer og sprogbarrierer.

Om som musiker at træde ud af sin angelsaksiske comfortzone

og indånde den musik, som 75 procent af verdens befolkning lytter til.

Om musikkens uovertrufne, kommunikative kraft.

Som tre-fireårig hører Stephan Grabowski hver dag med sin morbror – en meget ung Jess Ingerslev -”Peppes” – Sgt.Pepper’s Lonely Hearts Club Band – og fra da af er der ingen vej tilbage. Vejen snirkler sig tværtimod smidigt rundt om en barndom i Kenya, hvor lydsporet bliver udbygget med stammetrommer, omkring inderkredsen af den danske rockscene og samarbejdet med bl.a. Lars H.U.G. og Love Shop samt en række soloudgivelser, videre ind i hjertet af Bombays Bollywood-branche, derfra ud i Pakistans mystiske Sufi-musik og helt til Etiopiens skrøbelige, men spillevende musikscene.

Stephan Grabowski er både sangskriver, teaterkomponist, trommeslager, sanger, producer og arrangør, og har siden 2007 arbejdet internationalt med musikere og producere i bl.a. Mumbai, London, Addis Ababa og Islamabad.

Lyt til musikken fra den ny udgivne CD og hør om ideen og budskabet med bogen.