Uno Soul – Lørdag den 26. november kl. 15.00

Uno Soul – Lørdag den 26. november kl. 15.00

Lørdag den 26. november kl. 15 sender DampRadioen en ny udgave af udsendelsesrækken: MusikPortrættet, som denne gang har besøg af gruppen Uno Soul.

Lyt: www.dampradioen.dk

Hvis du har hang til det power-poppede via den lidt mere skramlede alternativ rock a la  Dandy Warhols og The Brian Jonestown Massacre, så kunne det måske være en god idé at folde ørerne ud, når danske UNO SOUL kan høres på DampRadioen – både musikken og interview med Rasmus Troels Jørgensen.

Det nu ikke fordi at UNO SOUL er det nye af det nye.

De har rent faktisk eksistereret i mere end 20 år, hvor de sagte har støjet og ulmet i undergrunden, og indspillet en lang række album, hvoraf det dog kun er nogle få af disse, der rent faktisk er officielt udgivet.

Det seneste kom tilbage i 2008, hvor sanger og sangskriver Rasmus Troels Jørgensen boede i Berlin i en årrække og hyppigt spillede på den berlinske undergrundsscene både med Uno Soul og powerpopbandet WONDERLAND.

Sådan fortsatte det indtil 2015, hvor Rasmus Troels Jørgensen igen kiggede mod Danmark, og siden har udgivet to soloalbums under navnet Troels Jørgensen.

UNO SOUL tæller udover Rasmus Troels Jørgensen, vokal, guitar, Per Mølgaard Jørgensen, trommer, Henrik Lysgaard Madsen, guitar, steel guitar og Jeppe Thiesen, bas.

Anledningen til besøget på DampRadioen er nyt album med titlen  “Poppy”, der udkom digitalt og på vinyl den  november 2022.