Victor Sebastian – Torsdag den 14. oktober kl. 20.00

Victor Sebastian – Torsdag den 14. oktober kl. 20.00

Victor Sebastian gæster DampRadioen i udsendelsen:

Ugens Skive med Robin Cox som studieværten:

Torsdag den 14. oktober kl. 20.

Lyt: www.dampradioen.dk

Anledningen til besøget er udgivelse af endnu et single udspil: Shadow of a Doubt.

Hans farverige single udvikler sig til en sand eksplosion af summer vibes.

Victor Sebastian sætter ild til dansegulvet med sin anden single

Efter den noget mørkere 80’er inspirerede debutsingle “Screaming Your Name”, viser Victor Sebastian sig denne gang fra en mere kæk og løssluppen side.

Den minder os om de spændende øjeblikke, som alle efter denne lockdown hungrer efter: gnister der fyger på dansegulvet, blikke der mødes, fortabelsen i momentet og den intense connection til et andet menneske i natten – intens forelskelse, der i et moment kan opstå i mødet med en anden.

Det handler om at have det sjovt, være i live og opleve det sammen med en helt speciel person. Livet er evigt i det øjeblik, og det bliver i sidste ende til mindet om hele din ungdom.

Det er essensen af Morning Lights – lad os fejre at vi her er sammen lige nu!”

Victor Sebastian har også arbejdet som skuespiller i webserien “FLUSH” på TV2 Play.

Gennem 12 afsnit portrætterer han seriens mandlige hovedrolle, Carl, i et cast der også inkluderer Nathalie Albrecht, Mia Lyhne og Jesper Ole Feit Andersen.

Victor har gennem mange år også skrevet sange og spillet musik, og hans musik fra andre projekter har været i radioen og i tv-serier bl.a. DR’s “Fred til lands”.

Han skriver også sange for andre artister, producere og projekter, og han har desuden været udvalgt til DPAs netværkstur til Los Angeles sammen med bl.a. DJ Lilli, Mahrow og AMEA.